- Ce sujet est vide.
-
AuteurMessages
-
-
888starz_tkOi
InvitéSiedze tu od pol roku mniej wiecej, wiec mam juz jakies zdanie. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Wybor gier w 888starz jest ogromny — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — warunki obrotu to x35-x40, a na to masz raptem tydzien. Ja przy pierwszym podejsciu nie wyrobilem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://huzaifafurniture.com/888starz-kod-promocyjny-bez-depozyt-w-polsce-kompletny-przewodnik-2026]88starz kod promocyjny[/url] jesli ktos chce porownac.
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Osobiscie wole BTC bo schodzi w kilkanascie minut. Wyplaty w 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution i naprawde czuc roznice. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — stoly chodza plynnie. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Mobilnie dziala bez zarzutu, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.
-
-
AuteurMessages