• Ce sujet est vide.
Vous lisez 0 fil de discussion
  • Auteur
      mostbet_vzOn
      Invité

Siedze na Mostbecie jakies pol roku, glownie sloty, czasem cos z live. Zapisalem sie z polecenia kolegi, bez wiekszych oczekiwan. Biblioteka gier jest spory — w okolicach ponad 3 tys. gier, Pragmatic, NetEnt i Play’n GO, Microgaming. Book of Dead mam w ulubionych, chociaz w ostatnich tygodniach testuje nowsze rzeczy z Yggdrasil.

Minus, ktory musze wypisac to filtrowanie gier — dziala tak sobie. Ale ogolnie nie mam dramatow. Sekcja live stoi na Evolution i w tym miejscu robota odwalona porzadnie — ruletki po polsku tez sie trafiaja, a Crazy Time i Lightning Roulette jest ciekawsze niz niejeden serial.

Startowy bonus na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu plus paczka 250 spinow, wrzucane partiami. Warunek obrotu x60 na spinach, czyli standard, ale nie prezent, minimalna wplata to jakies 20 zl. Gdyby ktos potrzebowal biezacych promocji, to warto zerknac na [url=https://honeydew-cattle-170834.hostingersite.com/mostbet-bonus-bez-depozytu-za-rejestracje-jak-przejsc-weryfikacje-konta]Mostbet bonus bez depozytu za rejestrację – jak przejść weryfikację konta[/url] przed rejestracja. Zakladanie konta zajela mi doslownie chwile, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Kase wyciagam glownie Skrillem, leci jakies kilka godzin. Karta schodzilo jakies 48h, BTC podobno najszybciej, ale nie sprawdzalem. Jest tez Neteller, no i standardowe przelewy.

Czat w Mostbet odpowiada po polsku, chociaz zdarza sie drewniany jezyk. Mialem jeden problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Licencja Curacao, wiec bez euforii. Aplikacja mobilna nie krzaczy sie, ale na iOS jest to mniej wygodne.

Vous lisez 0 fil de discussion
Répondre à : mostbet kod promocyjny 2026
Vos informations :